Оля Полякова. Фото: соцмережа Instagram

"Він мене підставив": співачка Полякова зізналась, чому ображена на Винника

Співачка Оля Полякова вперше повідомила про причину образи на свого колегу по сцені Олега Винника, з яким до повномасштабного вторгнення Росії були ще й близькими друзями. Виявилось, що Винник не віддав свою частину коштів за рекламну кампанію на спільний кліп.

Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на коментар артистки Telegram-каналу Times of Ukraine.

Виявилось, що напередодні 24 лютого 2022 року зірки сцени планували записати кліп на спільну пісню "Длинноногое счастье".

Для цього Полякова організувала дороговартісну рекламну кампанію для релізу. Йдеться про суму в 150 тисяч євро, що за поточним курсом становить понад шість мільйонів гривень.

Однак Винник свою частину грошей на рекламну кампанію не віддав, і виїхав до Німеччини, де проживає донині.

"Я б не потисла руки Олегу Виннику. Не тому, що він втік чи не втік. Це, знаєте, діло кожного. Хоча, таке собі діло. А тому, що він мене підставив. У нас з Олегом був спільний трек "Длинноногое счастье". Це те, що в мене згодом перетворилося в "Чарівні очі", уже мою сольну пісню", поділилася Оля.

Вона зазначила, що перед війною записала з Винником нове "крутезне" відео, на рекламу якого неназвана компанія виділила гроші. Тепер Полякова самотужки "розбирається" з цією компанією з приводу фінансів.

"Перед війною ми зробили дуже й дуже крутезне відео, на яке нам під рекламу дуже велика компанія виділила кошти. І ми зняли дуже дороге красиве відео. І коли це все сталося, і треба було якось перероблювати це все Олег зник. І я сама за ті кошти вже два роки розбираюся з тією компанією. Тому тобі, Олеже, я б руки не подала", зізналася вона.

Додамо, що Олег Винник залишив територію України на третій день повномасштабного вторгнення Російської Федерації, повністю зникнувши з медійного простору.

Нагадаємо, відома українська співачка Ірина Білик відреагувала на виступ прокремлівського артиста Філіпа Кіркорова з її піснею "Снег" на Донбасі. Росіянин Кіркоров у лютому приїздив на окуповану територію, де розважав рашистів піснями.

Зокрема, артистка у соцмережі Instagram адресувала Кіркорову вірш російською мовою з назвою "Снег в крови у двери твоей". У дописі співачка також прикріпила відео з моторошними кадрами терористичних атак, які армія країни-агресорки щодня завдає по українських містах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 27.02.2024 12:40