Фото: Instagram bilyk_iryna

"Душу дияволу продаєш": Білик оригінально відповіла Кіркорову, який розважав рашистів її піснею

Відома українська співачка Ірина Білик відреагувала на виступ прокремлівського артиста Філіпа Кіркорова з її піснею "Снег" на Донбасі. Росіянин Кіркоров приїздив на окуповану територію, де розважав рашистів, напередодні.

Зокрема, артистка у Instagram адресувала Кіркорову вірш російською мовою з назваою "Снег в крови у двери твоей". У дописі співачка також прикріпила відео з моторошними кадрами терористичних атак, які армія країни-агресорки щодня завдає по українськи містах. 

У вірші Білик назвала Кіркорова "генієм сраму" та зазначила, що виступаючи перед російськими окупантами він "продає душу дияволу".

Текст вірша Ірини Білик "Снег в крови у двери твоей"

Ты смотрел на себя вчера?
Отражение видел ты?
Посмотреть на себя пора!
"Гений" срама и наготы!
Песню сколько уж лет поешь?!
Но не понял ты только суть...
Если в сердце ворвалась ложь...
То порядочность не вернуть...
Ты поешь для того, кто мой…
На рассвете разрушил дом...
Распыляешься пред ордой,
Что растопчет тебя потом!
Украина стоит в слезах,
Ты глумишься сейчас над ней!
Бог накажет на небесах...
"Снег" в крови у твоих дверей...
Каждый раз ,когда ты поешь...
Вспоминай мой печальный взгляд...
Душу дьяволу продаёшь...
Но её не вернешь назад...

 

 

Зазначимо, Ірина Білик є авторкою композиції "Сніг". Раніше вона подарувала дозвіл на виконання цієї пісні Кіркорову. Проте з початком повномасштабного вторгнення музикантка заборонила співати свої пісні росіянину.

Що відомо про виступ Кіркорова на Донбасі

Російський артист "засвітився" у так званій "Донецькій Народній Республіці", де відвідав поранених рашистів у лікарні окупованої Горлівки. У такий спосіб він продемонстрував свою відданість Кремлю та підтримку війни проти України.

Відео де путініст Кіркоров виступає перед російськими окупантами із піснею української співачки Ірини Білик оприлюднили місцеві пабліки. До того під час візиту Кіркоров подякував загарбниками за "відчуття тилу".

Нагадаємо, у грудні 2023 року відомий російський актор Іван Охлобистін, який підтримує військову агресію проти України, потрапив під обстріл на тимчасово окупованому Донбасі. Він приїжджав у зону бойових дій разом із дружиною.

Раніше Іван Охлобистін озвучив російський мультфільм про війну в Україні. Він має назву "Абетка СВО". Відтак, у мультику розповідається про так звану "спеціальну військову операцію".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 14.02.2024 12:07