Фото: Instagram Світоліної

Перша перемога після вагітності: Світоліна відреагувала на тріумфальне повернення у великий теніс

Найтитулованіша українська тенісистка Еліна Світоліна провела другий матч після декрету. У першому колі турніру ITF у Швейцарії наша землячка перемогла румунку Єлену-Габріелу Русе — 6:4, 6:2.

Про це повідомляє Live Tennis.

Переможний для українки поєдинок тривав 1 годину 23 хвилини. Еліна Світоліна прокоментувала дебютну перемогу після декретної відпустки.

"Ця перемога особлива. Починати з нуля нелегко. Дуже приємно знову відчувати ці почуття. Чим я задоволена найбільше сьогодні? Своєю подачею — я не програла жодного гейму і була досить надійна", — сказала тенісистка.

Вона також наголосила, що їй нелегко було повернути відчуття матчу.

"Особливо у важливі моменти мені доводиться докладати зусиль, щоб залишатися зосередженою, тому що після року поза кортом я втратила деякі навички. Мені сподобалися глядачі, мушу сказати, що я не очікувала побачити стільки людей. Я вдячна, що так багато вболівальників підтримують мене, я вже з нетерпінням чекаю другого матчу", — додала спортсменка.

Варто відзначити, що у другому колі українка зіграє з бельгійкою Александрою Ігнатік.

Раніше повідомлялось, що українські тенісисти просять не забороняти спортсменам брати участь у змаганнях із росіянами та білорусами. Федерація тенісу України офіційно звернулася до Національного олімпійського комітету та Міністерства молоді та спорту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 13.04.2023 10:41