Фото ілюстративне зі соцмереж

Перший рівень небезпечності: ДСНС і синоптики попередили водіїв

На завтра, 18 січня, синоптики прогнозують погіршення погоди. Зокрема, в Україні передбачаються пориви вітру 15-20 м/с, в Карпатах значний сніг, хуртовина, на Закарпатті вночі значний мокрий сніг, удень значний дощ, на дорогах країни, крім півдня, ожеледиця.

Про це нагадали у Державній службі з надзвичайних ситуацій України.

"Закликаємо водіїв і пішоходів бути обережними під час перебування на вулиці та не порушувати правил дорожнього руху", — йдеться в повідомленні.

Джерело: ДСНС

Джерело: ДСНС

В Укргідрометцентрі теж наголосили на небезпечних метеорологічних явищах в Україні 18 січня. Там оголосили перший рівень небезпечності.

"Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць", — зазначили синоптики.

Вони прогнозують хмарну погоду, вночі в західних, північних, Вінницькій, Полтавській і Харківській областях помірний сніг, на Закарпатті та місцями на Прикарпатті значний мокрий сніг з дощем, подекуди ожеледь, удень в Україні дощ, на північному сході країни з мокрим снігом, на Закарпатті значні дощі. На дорогах, окрім крайнього півдня, ожеледиця.

Джерело: Укргідрометцентр

Джерело: Укргідрометцентр

Нагадаємо, що на 17 січня в Україні прогнозували похолодання. Тож українця варто було одягатися тепліше, адже очікували ще сильний вітер.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 17.01.2024 17:58