Фото: ДСНС

Підпал здійснив 7-річний хлопчик: з’явилися нові деталі пожежі у ТРЦ "Космополит" у Києві

Пожежа у торговельно-розважальному центрі "Космополит" у Києві, внаслідок якої постраждало троє людей, виникла через підпал.

Про це повідомила Національна поліція України.

"Під час проведення огляду місця події та опрацювання відео з камер внутрішнього спостереження, поліцейські у співпраці зі службою безпеки ТРЦ встановили, що пожежа виникла внаслідок умисного підпалу, який здійснив семирічний хлопчик — відвідувач парку розваг", — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці зазначають, що батьків разом із дитиною запросили до Солом’янського управління поліції для дачі показів, "за вказаним фактом слідчі розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України — умисне знищення або пошкодження майна".

Також зазначається, що відвідувачі торгового центру серйозних травм і ушкоджень не зазнали.

Нагадаємо, 13 січня у Києві спалахнула пожежа у торговельно-розважальному центрі "Космополит". Із будівлі ТРЦ евакуювали близько 200 людей. Полум'я спалахнуло на четвертому поверсі будівлі, в дитячій кімнаті. Внаслідок пожежі постраждали троє людей, серед них — дитина.

Додамо, 12 січня у Харкові горіла дитяча обласна лікарня. У будівлі перебувала велика кількість дітей, тому до місця виклику відразу було направлено 11 оперативно-рятувальних груп.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.01.2024 18:22