Фото: поліція Київщини

Поблизу Києва нетверезий водій протаранив п’ять автомобілів: у нього раніше відібрали права

У вівторок, 21 листопада, у Броварах (Київська область) водій легкового автомобіля протаранив п’ять припаркованих транспортних засобів під час комендантської години. Зловмисник перебував за кермом напідпитку та здійснив масштабну аварію під час комендантської години.

Про це йдеться у повідомленні поліції Київщини.

"Подія сталася 21 листопада близько 01:30 у Броварах на вулиці Олімпійській. Як встановили правоохоронці, 22-річний нетверезий водій протаранив 5 автомобілів, які були припарковані. Вміст алкоголю у крові порушника становив 1,42 проміле", — написали у поліції.

На чоловіка було складено адміністративні матеріали за порушення ПДР, яке призвело до ДТП (штраф 850 гривень), керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння (штраф 17 тисяч гривень) та за керування машиною особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами (позбавлення прав на строк від трьох до шести місяців).

Раніше повідомлялось, що на Рівненщині вночі 21 листопада сталася дорожньо-транспортна пригода за участі п'ятьох автівок. Правоохоронці зазначили, що внаслідок аварії є постраждалі. Проте скільки людей травмувалися та у якому стані вони перебувають, наразі невідомо.

Нагадаємо, 20 листопада у Чернівцях сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули троє молодих чоловіків.

Крім того, 20 листопада у Хмельницькій області зіткнулись легковик та вантажівка. Зокрема, вантажівка, за кермом якої був 60-річний громадянин Туреччини, зіткнулася з легковиком, яким кермував 56-річний житель Полтавської області. Водій легковика отримав тяжкі травми та загинув на місці події.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.11.2023 16:27