Кирило Буданов під час виступу. Джерело: Головне управління розвідки

"Подолаємо всіх ворогів": Буданов зробив заяву про закінчення війни

Війна в Україні закінчиться, цей процес є закономірним. Саме зараз розв’язуються глобальні питання, які матимуть визначальні наслідки для історії держави та людства загалом.

Про це заявив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов під час виступу перед випускниками та магістрами Київської школи економіки.

"Війна точно закінчиться, це закономірний процес. А тоді перед нами постануть інші завдання, не менш важливі та не менш складні", — сказав Буданов.

Керівник ГУР додав, що "будь-який рух уперед зустрічає опір", і, на його думку, це нормально.

"Ми є та завжди будемо. І подолаємо всіх ворогів. Пам’ятайте — ви завжди маєте бути першими, номером один. Ніколи не пробувати бути "не гіршими ніж хтось", або "на рівні з провідними", ні — тільки номером один", — зазначив він.

Кирило Буданов також висловив вдячність за вручене йому почесне звання Київської школи економіки за досягнення у розвитку української державності, убезпеченні української нації та стратегічну співпрацю з освітніми та науковими інституціями.

"Матиму за честь гідно нести цю відзнаку", — підсумував керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Нагадаємо, раніше Кирило Буданов заявляв, що на російського диктатора Володимира Путіна здійснено декілька замахів. Проте вони завершувалися невдачею.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.07.2024 17:19