Фото: NV

"Не бачити проблем не вийде": Буданов — про новий наступ РФ на Півночі України

Станом на сьогодні існує загроза наступу російських загарбників на Півночі України. Це пояснюється бажанням Кремля мобілізувати ще 300 тисяч росіян до лав ворожої армії.

Таку заяву зробив очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов, пише NV.

"Якщо я почну відповідати на це запитання (про атаку Росії з Півночі, — ред.), ми з вами ще спровокуємо паніку. Скажімо так: проблеми є, вони мають тенденцію до загострення", — сказав Буданов, додавши, що "катастрофи немає, але не бачити проблем не вийде".

Буданов, зокрема відповів на питання журналіста, чи вплинуть плани Кремля мобілізувати 300 тисяч солдатів на наступ окупантів на Сході та Півночі нашої держави в найближчі місяці.

"Розумієте, це така для мене трохи анекдотична ситуація. Бо коли всі два роки кричали, що зараз із Півночі буде атака, ми всім казали, що цього не буде. Нічого не було. У той момент, коли ми сказали, що зараз буде атака з Півночі, всі одразу — а може, не буде?" — заявив Кирило Буданов.

Варто зазначити, що глава української розвідки не став уточнювати про які конкретні напрямки на Півночі йдеться.

"Я вже казав комусь із західної преси: хороших новин у мене в цьому році багато не буде, на жаль", — резюмував Буданов.

Нагадаємо, раніше аналітики заявляли, що війська країни-агресорки поступово нарощують темпи своїх наступальних операцій у Донецькій області. Це може свідчити про підготовку до чергового літнього наступу рашистів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.07.2024 13:42