Фото: Алла Пушкарук\Instagram

Померла на руках у коханого: на фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

На фронті 25 квітня загинула військовослужбовиця, журналістка видань "Тиждень" і "Читомо" Алла Пушкарчук з позивним "Рута".

Про це повідомив військовослужбовець, колишній головний редактор "Тижня" Дмитро Крапивенко, передає Інститут масової інформації.

Зазначається, що Алла Пушкарук з серпня 2014 року по квітень 2018-го працювала в пʼятому окремому батальйоні Української добровольчої армії як журналістка й фотограф. Тоді вона й отримала позивний "Рута".

За словами військового, Алла загинула під час рашистського обстрілу на Донеччині. Вона служила в 58-й окремій мотопіхотній бригаді в мінометній батареї.

"Останній (не крайній, на жаль) раз ми говорили з нею вже в цьому році. Домовилися написати один одному, "коли будуть якісь хороші новини". Їх не сталося. Стався фатальний обстріл, який забрав життя Рути. Алла була з того покоління, що дорослішало на війні і жадібно будувало плани на майбутнє... Ніхто не замінить Аллу. Ні в мирному житті, ні в воєнному. Це невідновлювана втрата у повному сенсі", — пригадує Дмитро Крапивенко.

Водночас у виданні "Читомо" уточнили, що військовослужбовиця загинула внаслідок ракетного обстрілу на руках у коханого — Максима, з яким вони разом після повномасштабного вторгнення вступили до лав ЗСУ.

Нагадаємо, 19 квітня у Михайлівському Золотоверхому соборі Києва відбулася церемонія прощання із військовим та волонтером Павлом Петриченком, який загинув на фронті. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 26.04.2024 10:59