Фото ілюстративне. Джерело: "Укренерго"

Пошкоджено об'єкт "Укренерго": нові деталі нічної атаки на Сумщину

У ніч на понеділок, 6 травня, російські окупанти завдали ракетно-дронового удару по Сумській області, пошкодивши високовольтний об'єкт НЕК "Укренерго".

Про це інформує прес-служба "Укренерго" у Telegram.

"Серед пошкодженої цивільної інфраструктури — високовольтний об'єкт НЕК "Укренерго". Аварійно-відновлювальні роботи розпочались одразу після відбою тривоги. Ремонтні бригади "Укренерго" працюють над поетапним відновленням енергопостачання споживачів", — повідомили у компанії.

До того ж окупанти не припиняють атакувати й енергооб’єкти у Харківській області. Увечері 5 травня дією захисту вимикалось обладнання місцевого обленерго.

"Більшу його частину вже повернуто в роботу, але повному відновленню енергопостачання заважають бойові дії поряд з об’єктами енергетичної інфраструктури. Ремонтні роботи проводяться залежно від безпекової ситуації", — пояснили в "Укренерго".

Нагадаємо, у ніч на 5 травня рашисти також обстрілювали Україну "шахедами", у деяких областях було зафіксовано пошкодження інфраструктурних об'єктів. Зокрема, через падіння уламків й влучання у Дніпрі виникли декілька пожеж, а також була пошкоджена  багатоповерхівка. До того ж у Слобожанській громаді на Дніпропетровщині потрощені дві автівки й зачепило магазин. Про постраждалих через ворожу атаку не повідомлялося.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.05.2024 08:47