Постійні ротації В Білому домі викликають «головний біль» у РФ

09 СЕРПНЯ 2017 11:19

Перестановки в Адміністрації президента США Дональда ТРАМПА викликають у російських чиновників головний біль. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Reuters.  

Журналісти відзначають, що російська еліта очікувала на відлигу в російсько-американських відносинах через обрання ТРАМПА президентом, однак очікування були марними.  

«Ніхто більше не звертає уваги або очікує будь-яких покращень», - сказав неназваний співрозмовник, близький до російського уряду, який дав коментар на умовах анонімності, оскільки не має повноважень обговорювати зовнішньополітичні питання.   

Використовуючи  народний вислів про те, як «турбулентність» в Білому домі сприймають в офіційних колах Москви, джерело повідомило: «Собака гавкає, караван рухається далі».   

Російські чиновники, які намагаються взаємодіяти з адміністрацією США щодо загальних організаційних питаннь, приватно кажуть, що турбулентність в Білому домі викликає головні болі, оскільки вони не знають, з ким спілкуватися, або можуть чекати тижнями відповідей на свої запитання.   

Утім, є серед російських чиновників і ті, хто особливо не переймається через зміни в Білому домі, адже вважають, що призначені ТРАМПОМ люди навряд змінять курс відносин між США та РФ.  

«Мені здається, що ніхто в Москві особливо не зацікавлений у кадрових змінах у Вашингтоні», - сказав неназваний колишній високопосадовець, який знайомий з думкою Кремля.  

Примітно, що лише з початку 2017 року з Білого дому звільнився радник ТРАМПА з нацбезпеки Майкл ФЛІНН.  

Після цього звільнився скандальний прес-секретар Шон СПАЙСЕР та директор зі зв'язків адміністрації президента Ентоні СКАРАМУЧІ.   

Останній протримався пропрацював на посаді всього 10 днів!!! 

 

Політика, 09.08.2017 11:19