Скріншот з відео

Потужний торнадо накрив Китай: який регіон потерпає найбільше (відео)

У суботу, 27 квітня, потужний торнадо накрив місто Гуанчжоу у Китаї. У населеному пункті вирує негода та кружляють уламки над мегаполісом.

Про це повідомляє Associated Press.

За даними китайських ЗМІ, торнадо підняв уламки у повітря у місті Гуанчжоу на півдні Китаю під час сильного дощу та граду у суботу. Безпосередніх повідомлень про масштаби збитків або будь-які травми наразі не надходило.

Метеорологічне управління Китаю повідомило, що торнадо хлинув близько 15:00 на район Байюнь у Гуанчжоу, мегаполісі та виробничому центрі неподалік Гонконгу.

На відео, опублікованих в Інтернеті, видно потемніле небо опівдні та уламки, що кружляють вгору. Попередження про торнадо були оприлюднені для інших частин Гуанчжоу, і не підтвердились попередження про те, що другий торнадо, схоже, накрив інший район міста ближче до вечора.

Раніше повідомлялось, що у Пакистані внаслідок негоди за декілька днів загинуло понад 30 людей. Більшість — вбила блискавка.

Нагадаємо, 14 березня в Сполучених Штатах Америки в штатах Огайо та Індіана вирували торнадо, які зруйнували деякі будівлі та лишили частину населення без світла.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 27.04.2024 22:42