Колаж TrueUA

Повітряні сили повідомили про ракетну небезпеку у частині областей

У вівторок, 21 листопада, у деяких областях України пролунали сигнали повітряної тривоги. Загроза ракетних обстрілів є на Сході, Півдні та в центральних регіонах.

Про це повідомили Повітряні сили Збройних сил України.

Зокрема, військові попередили, що ракетних ударів можуть зазнати Дніпропетровська, Одеська, Полтавська, Кіровоградська, Черкаська області та місто Кременчук.


Оновлено 12:45

Повітряні сили повідомили про ракетну небезпеку для Київської та Чернігівської областей.

повітряна тривога

Мапа тривог з сайту alerts.in.ua

Військові закликають громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, залишатися в укриттях, а також дотримуватись інформаційної тиші та не знімати й не викладати в мережу роботу ППОВони пояснюють, що поширення роликів роботи ППО ("виходи", треки ракет, спалахи, прильоти, сліди вибухів, руйнування, уламки боєприпасів тощо) та публікування цих матеріалів в соцмережах допомагає ворогу з оперативною дорозвідкою результатів ударів.

Нагадаємо, вночі 21 листопада російські окупанти атакували Україну ударними дронами-камікадзе типу Shahed та ракетами. В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил знищено дев'ять ворожих безпілотників Shahed-131/136 та одну крилату ракету "Іскандер-К".

Раніше речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат пояснював, що російські обстріли зараз суттєво залежатимуть від погодних умов. Окупанти будуть корегувати свою тактику. Відомо, що вранці 11 листопада рашисти випустили по Києву балістичну ракету (поки що не встановлено була це С-400 або ж "Іскандер"). Її вдалося збити зенітно-ракетному комплексу Patriot. Руйнувань і постраждалих зафіксовано не було.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.11.2023 12:45