Фото: Тайсон Ф'юрі / соцмережі

"Повністю знищу Усика": Тайсон Ф'юрі відзначився брутальною заявою щодо бою з українцем

Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі пообіцяв знищити чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика. Бій за абсолютного чемпіона відбудеться 17 лютого у Саудівській Аравії.

Відповідне відео з'явилось на каналі Boxing King Media.

Також британець у Саудівській Аравії отримав у подарунок автомобіль Lucid, після чого кинув декілька гострих фраз у бік українського боксера.

"Це абсолютно феноменально, я дуже радий бути тут. Цей гарний автомобіль винятковий, їзда на ньому приголомшлива, дуже швидка. Я на сьомому небі від щастя завдяки новій машині. Дуже дякую, благослови вас Бог", — сказав Ф'юрі.

Тайсон пообіцяв знищити Олександра Усика у боксерському рингу.

"Побачимося з вами на бою 17 лютого, коли я повністю знищу Олександра Усика та стану абсолютним чемпіоном світу! Прямо тут, у Саудівській Аравії, тільки тут, у 2024-му — це буде круто", — додав Ф’юрі.

Що кажуть букмекери про бій Усика та Ф'юрі

Букмекери миттєво відреагували на непереконливу перемогу Ф'юрі над Нганну та суттєво опустили показник на тріумф Усика в історичному бою. Аналітики й надалі вважають фаворитом майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі володаря титулу за версією WBC Тайсона Ф'юрі. На його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,53.

Про це свідчать котирування букмекерських контор. Згідно з ними, виграш чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO й IBF Олександра Усика оцінюють у 2,50. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, має коефіцієнт 19,00.

На думку букмекерів, найімовірнішим результатом бою є перемога британця за очками — 2,30. Успіх Ф'юрі нокаутом оцінюється коефіцієнтом 4,55. Перемога Усика суддівським рішенням — 3,50. Достроковий тріумф українського боксера — 7,10.

Нагадаємо, що керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум розповів про гонорари, які отримають за чемпіонський бій Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі. Цього разу принцип розподілу грошей дещо інший, ніж за підсумками попередніх поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 05.12.2023 18:09