Фото: Instagram "Шахтаря"

Матч Ліги чемпіонів "Шахтар" — "Аталанта": де та коли дивитись поєдинок

У середу, 2 жовтня, у межах другого туру Ліги чемпіонів 2024/25 донецький "Шахтар" зіграє з італійською "Аталантою". Формально домашній для гірників матч пройде в німецькому Гельзенкірхені.

Як повідомляє Tribuna.com, поєдинок розпочнеться о 19:45 за київським часом. Гру судитиме португальський арбітр Жоау Пінейро.

Транслювати матч буде медіасервіс MEGOGO, який є офіційним мовником єврокубків УЄФА в Україні. Зокрема, для перегляду матчів Ліги чемпіонів потрібна підписка "Спорт" або "Максимальна".

Варто додати, що це буде третій матч між командами в межах найпрестижнішого клубного турніру. Так, п'ять років тому вони зустрічалися на груповому етапі. Тоді Шахтар переміг на виїзді (2:1), а вдома розгромно поступився Аталанті (0:3).

Зокрема, букмекери вважають фаворитами італійську команду. На перемогу "бергамасків" можна поставити з коефіцієнтом 1,73. Нічия оцінюється у коефіцієнт 4,00, а виграш "Шахтаря" — 5,00.

Зауважимо, що перший матч "Шахтаря" у Лізі чемпіонів цього сезону закінчився з рахунком 0:0. Гірники не змогли обіграти італійську "Болонью". Чудову нагоду забити мав півзахисник "Шахтаря" Георгій Судаков, але йому не вдалося переграти воротаря італійського клубу з 11-метрової позначки. 

Нагадаємо, раніше донецький "Шахтар" оприлюднив список гравців, які візьмуть участь у матчах основного етапу Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2024/25. Всього у переліку 29 футболістів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 02.10.2024 05:45