Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Представлено ефектний пояс абсолютного чемпіона світу, за який поб'ється Усик (фото)

У понеділок, 15 січня, було презентовано новий пояс абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Його, ймовірно, отримає переможець бою Олександр Усик — Тайсон Ф’юрі.

Фото престижного пояса опублікував у соцмережі X редактор боксу Майкл Бенсон.

Пояс, за який поб'ються Усик і Ф'юрі був представлений організатором вечорів боксу із серії Riyadh Season Туркі Аль аш-Шейх. Також він дав зрозуміти, що хоче влаштувати бій між переможцем поєдинку Усик — Ф’юрі та Джошуа — Нганну у 2024 році.

Усик та Ф'юрі проведуть поєдинок 17 лютого. Бій Джошуа та Нганну відбудеться 8 березня.

Скріншот з соцмережі X Майкла Бенсона

Що кажуть букмекери про бій Усика та Ф'юрі

Букмекери миттєво відреагували на непереконливу перемогу Ф'юрі над Нганну та суттєво опустили показник на тріумф Усика в історичному бою. Аналітики й надалі вважають фаворитом майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі володаря титулу за версією WBC Тайсона Ф'юрі. На його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,81.

Про це свідчать котирування букмекерських контор. Згідно з ними, виграш чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO й IBF Олександра Усика оцінюють у 2,05. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, має коефіцієнт 17,00.

На думку букмекерів, найімовірнішим результатом бою є перемога британця за очками — 2,65. Успіх Ф'юрі нокаутом оцінюється коефіцієнтом 5,0. Перемога Усика суддівським рішенням — 3,10. Достроковий тріумф українського боксера — 6,0.

Нагадаємо, що керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум розповів про гонорари, які отримають за чемпіонський бій Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі. Цього разу принцип розподілу грошей дещо інший, ніж за підсумками попередніх поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 16.01.2024 10:02