Фото: Цензор.нет

Приганяють свіже "м’ясо": на Запоріжжі рашисти проводять ротацію серед військових

На тимчасово окупованій території Запорізькій області ворог здійснює ротації. Рашисти намагаються поновити кількість солдатів через втрати.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За словами Федорова, "мобіки" повертаються в Росію або у чорних пакетах, або ж їдуть "відпочити" до шпиталів. Натомість до Запорізької області приганяють все більше свіжого "м'яса".

"Так, у гауляйтера окупованої частини Запорізької області Балицького з’явилося вже два заступника-гастролера. Якщо раніше до нього приставили наглядача з Челябінська. То наразі другим став наглядач з Красноярського краю", — зауважив Федоров.

Також міський голова Мелітополя зауважив, що цивільні відмовляються співпрацювати з окупантами навіть заради "престижних" посад.

Нагадаємо, 12 лютого українські військові знищили колону росіян у Запорізькій області. Влучний постріл вдалося здійснити за допомогою дрона "Лелека".

Зауважимо, останні тижні війни з Україною стали найбільш кривавими для армії Росії. Країна-агресор, ймовірно, зазнала найбільшої кількості втрат з першого тижня повномасштабного вторгнення в нашу державу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.02.2023 16:50