Фото: скріншот з відео

Пригожин показав десятки трупів "вагнерівців" і облаяв Шойгу

Засновник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин показав десятки трупів "вагнерівців" і облаяв міністра оборони Росії  Сергія Шойгу.

Відео у Telegram-каналі опублікувала прес-служба терориста Пригожина.

На кадрах видно десятки знищених "вагнерівців", які рівними рядами лежать просто на траві. Ватажок найманців стверджує, що це втрати його ПВК за 4 травня. За його словами, це все — через брак боєприпасів. Зрештою Пригожин просто облаяв голову Міноборони РФ Сергія Шойгу і начальника Генштабу Валерія Герасимова. 

пригожин

Скріншот з відео

"Ви сидите, тварюки, у дорогих клубах. Ваші діти пруться від життя, знімають ролики на Ютюбі. Ви думаєте про те, що ви господарі цього життя і про те, що ви маєте право розпоряджатися їхніми життями. Думаєте про те, що якщо у вас є склади снарядів, ви маєте на це право. Є елементарні підрахунки — якщо ви даєте норму боєприпасів, їх у п'ять разів менше", — істерить Пригожин.

пригожин

Скріншот з відео

Нагадаємо, засновник терористичної приватної військової компанії "Вагнера" Євген Пригожин пригрозив вивести свої війська з Бахмута. В останньому інтерв'ю він заявив, що український контрнаступ може розпочатися до 15 травня, але російські військові не поспішають готуватися до відбиття атак.

Зазначимо, міністр оборони Олексій Резніков повідомляв, що українці дізнаються про контрнаступальні дії Збройних сил перш за все від бійців, які братимуть в ньому участь. Він закликав громадян набратись терпіння перед важливою операцією наших Збройних сил.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.05.2023 08:41