Скріншот з відео

Прикордонники "підсмажили" польовий склад боєприпасів ворога (відео)

Поблизу Бахмута тривають гарячі бої. Бійці прикордонної служби "підсмажують" фланги окупантів.

Відео боїв опублікувала Державна прикордонна служба. Там зазначають, що мінометним підрозділом ДПСУ було завдано удару по опорному пункту загарбників.

"Знищено піхоту та польовий склад боєприпасів ворога", — йдеться в повідомленні.

Ситуація на фронті

Авіація Сил оборони протягом 18 серпня завдала десять ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та один удар по ворожому зенітно-ракетному комплексу. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили два райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, чотири артилерійських засоби на вогневих позиціях, два пункти управління та дві станції радіоелектронної боротьби противника.

Протягом минулої доби ворог завдав трьох ракетних та 41 авіаційного удару, здійснив 74 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Нагадаємо, аналітики Інституту вивчення війни повідомляли, що українські захисники мають певний успіх у Луганській та Запорізькій областях. Зокрема, Збройним силам вдалося зайняти нові позиції на даних відтинках фронту. Також Сили оборони продовжують контрнаступ на Бахмутському, Мелітопольському (захід Запорізької області) та Бердянському (захід Донецької — схід Запорізької області) напрямках.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.08.2023 11:24