Фото ілюстративне. Джерело: ТСН

Прикордонники показали, як "всипали зграйці загарбників" на Запорізькому напрямку (відео)

Бійці Державної прикордонної служби України (ДПСУ) разом з іншими бойовими підрозділами виявили та знищили групу окупантів на Запорізькому напрямку.

Про це Держприкордонслужба України повідомила у Telegram-каналі.

"З Півдня країни прикордонники відправляють ворогів до ще спекотнішого місця", — зазначили українські прикордонники.

Зокрема, на Запорізькому напрямку "повітряні очі" аеророзвідників ДПСУ виявили зграйку загарбників і, заручившись підтримкою побратимів-артилеристів, всипали їм сповна. Окупанти спробували сховатися, та у них нічого не вийшло.

Також у вересні бійці українські прикордонники поповнили обмінний фонд України ще двома російськими полоненими. Рашистів затримали під час бойових дій. Воїни 15-го мобільного прикордонного загону "Сталевий кордон" знищили групу окупантів, а двох військовослужбовців РФ взяли у полон.

Нагадаємо, що в четвер, 7 вересня, прикордонники підняли український прапор над двома селами на кордоні з Російською Федерацією. Населені пункти перебували у так званій "сірій зоні". Прикордонники наголосили, що після деокупації Харківської області на цю територію ніхто не заходив через замінування, але зараз українські військові проклали безпечний шлях і підняли прапор України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.09.2023 12:57