Фото: ДПСУ

Прикордонники провели успішний штурм на Лиманському напрямку: знищили групу рашистів й поповнили обмінний фонд (відео)

Бійці "Сталевого кордону" поповнили обмінний фонд України ще двома російськими полоненими. Рашистів затримали під час бойових дій.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

"Під час проведення штурмових дій на Лиманському напрямку, бійці 15-го мобільного прикордонного загону "Сталевий кордон" знищили групу окупантів, а двох військовослужбовців РФ взяли у полон", — йдеться у повідомленні.

За словами самих окупантів, вони перебувають на фронті менш як тиждень. 

Cитуація на фронті

За оперативними даними Генштабу, Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби. За добу сталося 29 бойових зіткнень.

За даними Інституту вивчення війни, українська легка піхота просунулась до позицій за протитанковими ровами та протитанковими загородженнями "зуби дракона", які складають нинішній російський оборонний рубіж перед наступом українських сил у західній частині Запорізької області. Українські сили, ймовірно, мають намір утримувати ці позиції.

Нагадаємо, що наприкінці серпня генерал-полковник Олександр Сирський повідомляв про позитивну динаміку на Бахмутському напрямку, зокрема, південніше від Бахмута, де українські військові закріплюються на досягнутих рубежах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.09.2023 19:37