Скріншот з відео

Прикордонники "виловили" в Тисі трьох "плавців": чоловіки хотіли незаконно перетнути кордон (відео)

Працівники Держприкордонслужби спіймали трьох "плавців", які планували перетнути Тису з надувними камерами для автомобільних шин.

Про це повідомляє Держприкордонслужба у Telegram-каналі.

Зазначається, що чоловіки заплатили переправникам по чотири тисячі доларів. Дочекавшись ночі, ділки повідомили "клієнтам", що прийдеться перепливати річку без човна. Дорогою до кордону порушників зупинили прикордонники. 

Прикордонники зауважили, що правову оцінку діям затриманим надаватиме суд. Оперативники встановлюють коло причетних осіб.

Додамо, днями вздовж річкової ділянки українсько-румунського кордону, в межах відповідальності відділу прикордонної служби "Тячів" Мукачівського загону, відбувалися пошукові заходи з метою встановлення місця перебування 29-річного громадянина України, який ймовірно втопився у річці Тиса. 

Про зникнення чоловіка повідомила його мама. Жінка розповіла, що її син, житель Херсонщини, 25 січня 2024 року мав намір незаконно перетнути кордон річкою Тиса в районі села Біла Церква. З того часу чоловік не виходив на зв'язок.

У ході пошукових заходів, які проводилися прикордонниками у день зникнення чоловіка, було виявлено сліди однієї особи, що вели у річку Тиса, проте слідів виходу з річки ані українськими, ані румунськими прикордонниками виявлено не було. Жодних осіб поблизу кордону також виявлено не було. Співробітники ДСНС тричі проводили пошуки зниклого у річці, на жаль, виявити його не вдалось.

Нагадаємо, 23 лютого Держприкордонслужба України повідомила про виявлення тіла загиблого чоловіка у річці Тиса. Ймовірно, він намагався незаконно перетнути кордон річковою ділянкою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.02.2024 11:39