Прикордонники виявили 30 кг гашишу з Іспанії, – Олег Слободян

29 ЛИСТОПАДА 2017 11:57

Ще одна успішна міжнародна операція українських прикордонників та правоохоронців Молдови, написав в себе на сторінці у Facebook помічник Голови Держприкордонслужби Олег Слободян, передає TrueUA.

Він зазначив, що оперативно-розшукові підрозділи Держприкордонслужби спільно з правоохоронними органами Республіки Молдова упродовж декількох місяців здійснювали розробку транзитного каналу контрабанди гашишу з Іспанії до Росії. Обмін інформацією дозволив правоохоронцям встановити причетність до організації каналу контрабанди окремих громадян Молдови.

«Днями співробітники МВС Республіки Молдова у пункті пропуску «Галац-Джуржулешти» на в’їзд з Румунії зупинили автомобіль під керуванням громадянина Молдови, в якому виявили 30 кг гашишу з Іспанії», – написав Олег Слободян.

Також він зазначив, що за інформацією молдовських правоохоронців українські встановили, що організатор контрабанди даної партії наркотиків – громадянин РМ за чотири дні до оголошення його у міжнародний розшук Інтерполом прибув до України.

«В рамках міжнародної правової допомоги Департамент оперативної діяльності Держприкордонслужби прийняв рішення про затримання організатора. Наприкінці минулого тижня співробітники ДПСУ спільно з працівниками ГУ НП у Львівській області затримали зловмисника у м. Трускавець (Львівська обл.)», – повідомив Олег Слободян.

Події, 29.11.2017 11:57