Прикордонники виявили на три автомобілі з підробленим номером та недійсними документами

20 СЕРПНЯ 2017 14:31

Протягом минулої доби, 19 серпня, співробітники Державної прикордонної служби України виявили на кордоні з Молдовою, Словаччиною та Румунією три автомобілі з підробленим номером кузова та недійсними документами, повідомляє TrueUA з посиланням на прес-службу Державної прикордонної служби України.

«Прикордонники Могилів-Подільського загону в пункті пропуску «Могилів-Подільський» оглядаючи автомобіль DAF молдовської реєстрації зафіксували невідповідність ідентифікаційного номера кузова, зазначеного в реєстраційному документі. За кермом транспортного засобу перебував громадянин Молдови, який слідував на в’їзд в Україну. На водія складено протокол про адміністративне порушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах)», - йдеться в повідомленні.

На кордоні зі Словаччиною прикордонники Чопського загону виявили у громадянина Угорщини підроблене доручення на право керування автомобілем Hyundai. «Іномаркою 1996 року випуску чеської реєстрації чоловік прямував в нашу країну через пункт пропуску «Ужгород». Наразі транспортний засіб передано співробітникам Державної фіскальної служби», - розповіли в Держприкордонслужбі.

Також у суботу в пункті пропуску «Порубне» на виїзд з України в українця виявлено недійсний страховий поліс на автомобіль Renault української реєстрації. «За цим фактом прикордонники Чернівецького загону направили в Нацполіцію повідомлення для внесення в Єдиний реєстр досудових розслідувань про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 КК України «підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів», - поінформували в прикордонному відомстві.

 

Події, 20.08.2017 14:31