Фото: ukraina.info

Присвячена річниці відновлення незалежності: "Укрпошта" відкрила передзамовлення на нову марку (фото)

У Всесвітній день філателії 19 серпня "Укрпошта" відкрила передзамовлення на нову марку. Вона присвячена 33-й річниці відновлення Незалежності України й матиме назву "Все буде UA!".

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив очільник "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Він наголосив, що "Укрпошта" дотримується традиції фіксувати історію та підсвічувати те, що відчуває нація та те, до чого прагнуть українці. 

"Сьогодні, 19 серпня, Всесвітній день філателії, яку, звісно, вже важко уявити без українських марок. Тому ми вирішили, що саме сьогодні варто представити та відкрити передзамовлення на нову марку, присвячену Дню Незалежності — "Все буде UA!". За символізм та творчість відповідав Нікіта Тітов, він же автор відомого поштового випуску "Передова". За запуск — одна з найкращих філателістичних команд світу",  — додав Ігор Смілянський.

"Укрпошта" відкрила передзамовлення на нову марку "Все буде UA!"

Фото: Telegram-канал Ігоря Смілянського

Голова "Укрпошти" повідомив, що марку можна передзамовити за посиланням.

Раніше "Укрпошта" випустила нові марки "Зброя перемоги. Made in UA", на яких зображена зброя українського виробництва. Їх вже можна придбати у відділеннях пошти.

Наголошується, що набір "Зброя перемоги. Made in UA" став третім випуском серії. Торік "Укрпошта" презентувала "Зброя Перемоги. Світ з Україною", а у 2022 році — "Зброя Перемоги".

Нагадаємо, раніше росіяни поширювали у мережі фейкові фото поштових марок від буцімто "Укрпошти" із зображенням палаючого "Крокус Сіті Холлу".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 19.08.2024 10:26