Фото ілюстративне. Джерело: focus.ua

"Приват24" тимчасово не працюватиме: коли і чому

У ніч на суботу, 6 квітня, онлайн-сервіс "Приват24" не працюватиме через регламентні роботи. Вони триватимуть сім годин.

Про це повідомила прес-служба банку.

"В ніч на 6 квітня 2024 року "ПриватБанк" проводить планові регламентні роботи процесингового центру, щоб збільшити потужності та безпеку обробки зростаючих обсягів операцій із платіжними картками", — йдеться у повідомленні.

У банку попередили, що у період проведення робіт 6 квітня з 00:05 і до 07:05, банк тимчасово призупинить проведення операцій з картками. Аналогічний "тайм-аут" триватиме у роботі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів банку.

"Зазвичай регламентні роботи ми робимо у нічний час, коли більшість клієнтів не проводять операцій. Якщо у період проведення робіт ви плануєте оплати картками — радимо зробити це заздалегідь, чи відкласти на кілька годин. Дякуємо за розуміння!" — додали в прес-службі.

У банку зазначили, що процесинговий центр "ПриватБанку" щогодини обробляє у середньому від 1,7 мільйона до трьох мільйоні операцій з картками.

Нагадаємо, нещодавно в прес-службі фінансової установи зазначили, що "ПриватБанк" вдвічі знизив вартість переказів на закордонні картки. Нові тарифи будуть чинні до кінця квітня 2024 року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 05.04.2024 20:15