Фото: focus.ua

"ПриватБанк" запустив нову послугу: як вона працює

Бізнес-клієнти "ПриватБанку" можуть скористатися новою послугою "Досьє ділової репутації". Вона допоможе підприємцям отримати більше інформації про своїх партнерів.

Про це повідомили у прес-службі "ПриватБанку".

"ПриватБанк запустив нову послугу для бізнес-клієнтів "Досьє ділової репутації". Вона дозволяє компаніям та підприємцям більше дізнатися про своїх партнерів по бізнесу, оцінити та звести фінансові ризики співпраці з контрагентами до мінімуму", — йдеться у повідомленні.

Як скористатися послугою "Досьє ділової репутації"

Перевірити ділову репутацію своїх українських партнерів (компанії та ФОП) можна безпосередньо у "Приват24 для бізнесу". Щоб скористатися послугою у мобільному додатку потрібно перейти у меню "Послуги", вибрати "Досьє ділової репутації", ввести ЄДРПОУ або ІПН контрагента та натиснути "Шукати". 

Натомість у веб-версії "Приват24 для бізнесу" в каталозі послуг слід ввести у пошуку "Досьє ділової репутації", натиснути кнопку "Підключити", а далі — "Відкрити". Для перегляду інформації за контрагентом потрібно ввести ЄДРПОУ або ІПН та натиснути "Шукати".

"У новій вкладці зʼявиться інформація про компанію, зокрема актуальні реєстраційні дані, наявність кредитної історії в базі Уĸраїнсьĸого бюро ĸредитних історій, дані про обтяження рухомого майна, заборони на участь у тендерах, податĸові дані (статус платниĸа ПДВ, наявність податĸового боргу, внесення в реєстр велиĸих платниĸів податĸів), дані про судові справи та виĸонавчі провадження", — пояснюють у банку.

Крім того, клієнти можуть онлайн моніторити зміни ділової репутації. Такий моніторинг можна підключити, натиснувши кнопку "Налаштування моніторингу" і "Підключити". Після цього натиснути кнопку "Додати компанію", ввести ЄДРПОУ або ІПН і натиснути "Додати". 

Нагадаємо, "ПриватБанк" оновив застосунок "Приват24". Відтепер клієнтам необовʼязково ділитись номером картки, щоб отримати грошовий переказ. Це можна зробити за допомогою посилання.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 17.08.2023 04:23