Фото: соцмережі

Продавав на органи немовлят: на Закарпатті поліцейські затримали чоловіка, — журналіст (фото)

Правоохоронці затримали на Закарпатті чоловіка, який продавав на органи у Європу дітей віком один-два роки. Зловмисник вже встиг реалізувати щонайменше три такі продажі.

Про це повідомив у Telegram журналіст Віталій Глагола.

За інформацією журналіста, чоловік підшуковував батьків, які готові продати свою дитину на органи. Затримання відбулось на КПП "Малі Селменці" на україно-словацькому кордоні.

"Зловмисника затримали чоловіка під час спроби вивести дитину за кордон. Відомо, що до правоохоронців звернулась мама дитини у якої мерзотник намагався "купити дитину", — йдеться у повідомленні.

Фото: Telegram Глаголи

Нагадаємо, в одному з сіл Василівського району в Запорізькій області 23-річний хлопець під час сварки жорстоко вбив вагітну 19-річну знайому, яка наполягала на його батьківстві. Злочин стався на тимчасово окупованій території. Під час конфлікту обвинувачений обмотав шию дівчини скотчем та стискав її руками доки остання не задихнулась. Потім зловмисник тіло засипав сміттям на території домоволодіння, де виконував ремонтні роботи.

Також на Харківщині поліцейські оперативно затримали жителя Ізюмського району за вбивство дружини. Під час сімейної сварки чоловік наніс жінці понад 30 ножових ударів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Суспільство, 25.06.2023 09:15