Олександр Усик. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Промоутер Джошуа зробив несподіваний прогноз на реванш між Усиком та Ф'юрі

На думку британського промоутера Едді Хірна, у реванші між чемпіоном WBC, WBO, WBA та IBO у надважкій вазі Олександром Усиком та екс-чемпіоном Тайсоном Ф’юрі перемогу здобуде представник Великої Британії.

Про це повідомляє BadLeftHook.

Поки Ентоні Джошуа готується до бою з Даніелем Дюбуа в ці вихідні за титул чемпіона світу за версією IBF у важкій вазі, він відкрито заявив про бажання битися з переможцем у матчі-реванші Олександра Усика проти Тайсона Ф'юрі. Усик вже двічі перемагав Джошуа, який все ще хоче помститися за ці недоліки, але його промоутер із Matchroom Едді Хірн каже, що, на його думку, Ф'юрі може здобути перемогу у сиквелі.

"Зараз я трохи ближче до команди Ф'юрі, і я думаю, вони безперечно вірять, що Тайсон буде в набагато кращому становищі й стані для цього реваншу. За іронією долі, я ніколи не робив ставки проти Тайсона Ф'юрі, крім, здається, останнього бою Усика, і я — я думаю, що він може це зробити, я справді так вважаю", — сказав Хірн.

Промоутер зауважив, що буде цікаво подивитись, скільки цей бій вимотав обох, бо коли Усик повернувся в роздягальню, він ледве міг стояти, його утримували. 

"Ф'юрі був скрізь у дев'ятому раунді. Так що це просто показує, хто вийде з цього бою з великою кількістю миль на годиннику, і я думаю, що Тайсон Ф'юрі може це зробити. Але нам потрібно зробити свою роботу в суботу, а потім ми зможемо з нетерпінням чекати на вихід на ринг 21 грудня", — сказав Едді Хірн.

Очевидно, перш ніж Джошуа чи Хірн зможуть розраховувати на потенційний бій переможця бою Усик — Ф'юрі, їм спочатку потрібно буде переконатися, що вони вийдуть переможцями у бою проти Даніеля Дюбуа.

У 2024 році Олександр провів бій за звання абсолютного чемпіона світу проти Тайсона Ф'юрі та переміг британця. Вже на 21 грудня заплановано реванш.

Усик очолив рейтинг найвисокооплачуваніших спортсменів України, значно випередивши Олександра Зінченка (10 мільйонів) та Михайла Мудрика (6,6 мільйона доларів).

Раніше Олександр Усик, який володіє титулами WBA, WBO, WBC та IBO, поділився думками щодо своїх релігійних вподобань. Він, зокрема відповів на питання, чому не покинув Українську православну церкву московського патріархату.

Нещодавно Олександр Усик розпочав тренувальний табір перед реваншем проти колишнього чемпіона Тайсона Фʼюрі та опублікував цікаве відео.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 17.09.2024 22:41