Фото: Нацполіція

Пропонували повій через Telegram: поліція затримала сутенерів, які залучили до проституції понад 100 жінок

У Києві поліцейські припинили діяльність групи сутенерів. Зловмисники втягнули у заняття проституцією понад 100 жінок.

Про це повідомили у Національній поліції України.

Організатором групи, за словами правоохоронців, була 30-річна харків’янка. У поліції зазначають, що для реклами і розкрутки послуг сутенери створили Telegram-канал, де щоденно розміщували понад 30 анкет жінок із їхніми портфоліо, а також прейскурант.

"Вартість сексуальних послуг повій сягала від 300 доларів за годину і до двох тисяч доларів за ніч. Сутенери отримували з кожного замовлення певний відсоток.До складу групи окрім організаторки входила адміністраторка Telegram-каналу та двоє чоловіків, які підвозили повій до замовників", — йдеться в повідомленні.

У поліції зазначають, що загалом у заняття проституцією втягнули понад 100 дівчат.

"У фігурантів вилучили банківські картки, які використовувалися для розрахунків з клієнтами. Під час обшуків вилучили автомобілі, готівку у гривнях і доларах, банківські картки, які використовувалися для розрахунків з клієнтами, смартфони та сім-картки різних операторів мобільного зв’язку", — повідомляють правоохоронці.

Організаторці групи повідомили про підозру у вчиненні сутенерства у складі групи осіб. Їй загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, київські правоохоронці викрили злочинців, які продавали немовлят за кордон. Ними виявились власники приватних клінік із Києва та Харкова. Двоє власників приватних клінік у Києві та Харкові, залучивши спільників, підшукували жінок у скрутному матеріальному становищі та пропонували за гроші народити дітей від анонімних донорів під прикриттям сурогатного материнства. Серед спільників — адвокат, перекладач, менеджер та медперсонал.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.08.2023 16:39