"Вибори" на окупованих територіях. Джерело: "Укрінформ"

Провал "виборів" рашистів у Запорізькій області: окупанти взялися тероризувати населення

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області місцеве населення тотально проігнорувало "вибори". Хоча ворог і намалював собі 68% явки від незрозумілої кількості населення, адже в нього немає таких даних, проте реальні показники в рази менше.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

"Попри те, що “голосування” тривало 11 днів, а автоматники обходили будинки, — місцеві не проявили інтересу до фарсу Кремля", — йдеться в повідомленні.

Як розповіли в Центрі національного спротиву, тепер окупаційна адміністрація перевіряє бюджетників, які не пішли на вибори. Зокрема, вимагають надати списки тих, хто перебував у період “виборів” на лікарняному чи у відпустці, підозрюючи мешканців у саботажі.

"Кожен колаборант, який погодився допомогти росіянам організовувати фейкові вибори на тимчасово окупованих територіях нестиме відповідальність. Імена всіх зрадників відомі, й ніхто з них не уникне відповідальності за злочини проти України", — нагадали в Центрі національного спротиву.

Нагадаємо, що дрони-камікадзе атакували так званий "виборчий" штаб окупантів у селі Скельки Василівського району Запорізької області. Удару завдали по приміщенню, яке вони використовували для зберігання "бюлетенів" та документів

Речник Європейського Союзу Петер Стано заявив, що всі причетні до так званих "виборів" окупантів на тимчасово захоплених територіях України мають бути покарані. Таким чином Російська Федерація продовжує порушувати міжнародне право та суверенітет України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.09.2023 16:50