Фото: росЗМІ

Путін назвав головну ціль свого "нового терміну"

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що його першочерговою метою на посту президента —  війна з Україною.

Відповідну заяву очільник Кремля зробив у коментарі пропагандистським ЗМІ.

"Передусім нам потрібно вирішувати завдання в рамках СВО (спеціальної військової операції, як у РФ називають війну з Україною), зміцнювати обороноздатність, зміцнювати збройні сили. Це відбувається дуже гарним темпом і з чудовою якістю", — наголосив диктатор.

Крім того, раніше російський президент уперше прокоментував смерть опозиціонера Олексія Навального. Диктатор назвав загибель політика "нещасним випадком". Він наголосив, що за кілька днів до смерті Навального була ідея здійснити його обмін "на деяких людей, які перебувають у місцях позбавлення волі в західних країнах".

"Ви можете мені повірити, можете — ні. Людина ще фразу не закінчила, а я сказав "Я згоден. Тільки за умови, щоб він там лишався і не повертався". Однак сталося так, як сталося. Це трапляється, нічого з цим не вдієш", — зазначив Путін.

Нагадаємо, керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що російський диктатор Володимир Путін демонструє світовим лідерам свою слабкість. Це відбувається на тлі рейду добровольців у прикордонні області, інцидентів на виборчих дільницях під час псевдовиборів і зростання сумнівів щодо його легітимності. Україна має це використати в боротьбі з агресором.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 18.03.2024 09:25