Фото: Чернівецька обласна прокуратура

П’яний водій врізався в дерево: на Буковині у ДТП загинув 15-річний підліток, ще семеро — постраждали

У понеділок, 12 червня, у дорожньо-транспортній пригоді загинув 15-річний хлопець, ще сім підлітків отримали ушкодження різного ступеня тяжкості. Інцидент стався у Чернівецькій області, водію повідомлено про підозру.

Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.

Зазначається, що за процесуального керівництва ювенальних прокурорів Чернівецької обласної прокуратури повідомлено про підозру водію за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керувала транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

За даними слідства, 12 червня у селі Стара Жадова Чернівецького району у ДТП загинув 15-річний пасажир Toyota Land Cruiser, ще семеро неповнолітніх одержали ушкодження різного ступеня тяжкості.

Фото: Чернівецька обласна прокуратура

Встановлено, що 19-річний водій вказаного транспортного засобу перебував у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та зіткнувся з деревом, внаслідок удару траспортний засіб перекинувся. Слідство триває.

"Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Польщі помер 14-річний хлопець з України, якого разом із другом-краянином збив п’яний водій. Це сталося тоді, коли підлітки каталися на велосипедах. Другий хлопець перебуває у лікарні у важкому стані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 13.06.2023 11:05