Мар'яна Безугла. Джерело: Facebook народної депутатки

Рада звільнила Безуглу з посади заступниці голови комітету з питань нацбезпеки: чим тепер займатиметься нардепка

У четвер, 19 вересня, Верховна Рада України підтримала звільнення позафракційної нардепки Марʼяни Безуглої з посади заступниці голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Про це повідомив народний депутат від партії "Голос" Ярослав Железняк. За його словами таке рішення підтримали 252 народні обранці.

Голосування за звільнення Безуглої

Джерело: Telegram-канал Мар'яни Безуглої

Натомість Безуглу перевели на посаду членкині комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

Раніше, 17 вересня, Мар'яна Безугла вирішила звільнитися з посади заступника комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки. Вона оприлюднила заяву на ім'я голови парламенту Руслана Стефанчука, у якій просила звільнити її з цієї посади.

"Відповідно до частини третьої статті 84 регламенту Верховної Ради України прошу увільнити мене від виконання обов'язків заступника комітету національної безпеки, оборони та розвідки й обрати членом комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва", — йшлося у заяві Мар'яни Безуглої.

Нагадаємо, що 4 вересня Верховна Рада не підтримала відкликання Безуглої з посади заступниці голови комітету з національної безпеки, оборони та розвідки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 19.09.2024 12:35