Фото: Мар'яна Безугла\Facebook

Рада провалила голосування за зняття Безуглої з посади заступника голови оборонного комітету

У середу, 4 вересня, Верховна Рада не підтримала відкликання Марʼяни Безуглої з посади заступника голови комітету з нацбезпеки.

Про це повідомив народний депутат від "Голосу" Ярослав Железняк.

"Постанову про Марʼяну провалили - 205 (голосів, — ред.", — заявив він.

Відтак, Мар’яна Безугла і далі залишається заступником оборонного комітету.

До того ж нардеп оприлюднив результати голосування. Зокрема, за зняття Безуглої з посади 61 депутат не голосував взагалі, 10 00 утрималися, і ще три політики виступили проти.

Рада не змогла зняти депутатку Безуглу з посади у комітеті нацбезпеки

Фото: Ярослав Железняк\Telegram

Нагадаємо, народна депутатка Мар’яна Безугла 17 липня за власною заявою вийшла з фракції "Слуга народу". Політикиня звинуватила депутатів своєї фракції в тому, що вони "підкилимно об’єднуються з опозицією в питаннях саботажу".  

Перед цим 15 липня Безуглу відкликали з посади голови парламентського підкомітету з питань демократичного цивільного контролю. Вона заявила, що рішення пов’язане з її публічними заявами про проблеми у Збройних силах України.

22 липня Комітет з питань безпеки Верховної Ради проголосував за зняття Мар'яни Безуглої з посади заступниці його голови та виключення її зі складу комітету. Того ж дня у Верховній Раді зареєстрували постанову про виключення Мар'яни Безуглої із Комітету з питань безпеки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 04.09.2024 12:22