Фото: Facebook-сторінка Мар'яни Безуглої

Рада майже на фініші у питанні відкликання Безуглої з посади заступниці голови Комітету нацбезпеки: коли можуть ухвалити рішення

Регламентний комітет Верховної Ради України підтримав відкликання народної депутатки Марʼяни Безуглої з посади заступника голови Комітету з питань безпеки та оборони.

Про це повідомив народний депутат від "Голосу" Ярослав Железняк.

За його словами, рішення про відкликання Безуглої було ухвалено одноголосно.

"Відповідно вже 10 січня парламент може розглянути постанову", — наголосив Железняк.

Водночас нардеп опублікував і висновок комітету, у якому зауважується, що у випадку відкликання Безуглої з посади заступниці голови Комітету, вона все одно залишається членом цього комітету.

Нагадаємо, 6 січня у Верховній Раді зареєстрували проект постанови №10391 про відкликання народної депутатки Мар'яни Безуглої із посади заступника голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Згідно з проектом, ініціаторами постанови є 11 нардепів, серед яких і глава комітету Олександр Завітневич.

Водночас народна депутатка від "Слуги народу" Мар'яна Безугла прокоментувала рішення колег відкликати її з посади заступниці голови Комітету з питань безпеки, оборони та розвідки. Вона відмовилася визнавати його легітимність.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 08.01.2024 12:32