Мар'яна Безугла. Джерело: Facebook народної депутатки

"Я не здамся": нардепка Безугла емоційно відреагувала на своє відкликання з посади у Верховній Раді

Народна депутатка від "Слуги народу" Мар'яна Безугла прокоментувала рішення колег відкликати її з посади заступниці голови Комітету з питань безпеки, оборони та розвідки. Вона відмовилася визнавати його легітимність.

Про це Мар’яна Безугла написала на своїй сторінці у Facebook.

У своєму дописі вона навела такі контраргументи:

  • рішення, згідно із Законом, можна ухвалити тільки в залі;
  • це лише рекомендація від Комітету;
  • зроблено все максимально підступно: голова Комітету поставив на голосування, коли вона начебто попередила, що запізнюється на засідання, за її відсутності колеги й проголосували.

"Я не здамся ніколи, і жоден шантаж не змусить мене відступити від принципів, роботи, боротьби та правди", — пафосно заявила нардепка.

Мар’яна Безугла також зазначила, що їй прикро за колег в Комітеті з питань безпеки, оборони та розвідки.

"Якби кожен активно долучився до роботи зі сектором нацбезпеки й оборони та не ухвалював конʼюнктурні рішення щодо того, щоби вигідно сказати, а що ні, то були би зовсім інші реалії", — наголосила вона, підсумувавши, що "робота та боротьба триває".

Нагадаємо, що сьогодні народну депутатку від "Слуги народу" Мар'яну Безуглу відкликали з посади заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки. Раніше представниця провладної партії відзначалась скандальними заявами щодо головнокомандувача Валерія Залужного та процесів мобілізації в державі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 05.01.2024 17:43