Фото: ginasanders / depositphotos

Ракетна атака на Київ: у деяких районах столиці зникло світло

У вівторок, 2 січня, у деяких районах Києва після гучних вибухів розпочалися перебої з електрикою. Крім того, світло зникло і в області. 

Про це повідомила прес-служба Київської міської військової адміністрації.

Зазначаються, що через масовану атаку на столицю України тимчасово відсутнє світло в частині будинків у Шевченківському, Святошинському, Голосіївському та Оболонському районах.

"Щойно безпекова ситуація дозволить, обов'язково повернемо всім світло. Вірте в енергетиків та ППО!" — заявили в КМВА.

Варто відзначити, що у вівторок зранку, 2 січня, в усіх областях України оголошено повітряну тривогу. Відбулися пуски крилатих ракет з російських літаків Ту-95МС.

Нагадаємо, у ніч проти вівторка, 2 січня, по російських дронах-камікадзе у столиці працювала протиповітряна оборона. Внаслідок падіння уламків одного із "шахедів" сталася пожежа у Деснянському районі.

Також уночі російські загарбники атакували ударними безпілотниками Миколаїв. Уламки "шахедів" спричинили загоряння у місті.

За даними Повітряних сил, у ніч на 2 січня року російські терористи атакували територію України ударними безпілотниками типу Shahed-136/131. Усі 35 ворожих об'єктів були знешкоджені силами протиповітряної оборони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.01.2024 08:34