Фото: ГУ ДСНС України в Одеській області

Ракетна атака на Одесу: загинули 14 людей, серед них — фельдшер та співробітник ДСНС

Внаслідок ворожої атаки на Одесу 15 березня загинули 14 людей. Серед них — фельдшер та співробітник Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Про це повідомив очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер

Посадовець заявив, що внаслідок російської ракетної атаки по Одесі загинуло 14 людей. Серед жертв місцеві жителі, фельдшер та рятувальник ДСНС.

"Ще 46 людей, в тому числі семеро співробітників ДСНС, отримали поранення. Постраждалим надається вся необхідна допомога", — зазначив він.

За його словами, станом на 14:05 всі відповідні служби ліквідовують наслідки ворожої атаки. Правоохоронці фіксують черговий злочин росіян.

"Завтра в Одесі та області буде оголошена жалоба. Висловлюю щирі співчуття родинам загиблих", — додав він.

Нагадаємо, 2 березня російський "шахед" влучив у житловий будинок в Одесі. Унаслідок атаки загинуло 12 людей, серед них — пʼять дітей. Частину будинку повністю зруйновано.

6 березня під час візиту президента Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Греції Кіріакоса Міцотакіса до Одеси російська ракета вибухнула за 500 метрів від їхнього кортежу.

10 березня влучанням одного з російських безпілотників на промисловому об'єкті в Одеському районі було пошкоджено будівлю, а наступного дня російський дрон уразив інфраструктурний об'єкт в Одеському районі, було пошкоджено адміністративні будівлі, приватні будинки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.03.2024 14:19