Фото ілюстративне зі соцмереж

Ракетні удари по Миколаєву: зросла кількість постраждалих, серед них — двоє дітей

У неділю, 17 березня, ворог двічі вдарив ракетами по Миколаєву. Внаслідок ворожого удару одна людина загинула. Станом на ранок понеділка відомо про дев'ятьох постраждалих, серед яких двоє дітей.

Про це повідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

"Удень, 17 березня, о 13:55 та 14:07 ворог вдарив балістикою по інфраструктурному обʼєкту в Миколаєві, випустивши з тимчасово окупованого Криму дві ракети, ймовірно Іскандер-М. Внаслідок ракетної атаки в лікарні загинула одна людина, ще дев’ятеро людей отримали поранення, з них двоє дітей", — написав Кім у Telegram.

Він додав, що постраждалим надається вся необхідна медична допомога.

За словами голови ОВА, внаслідок обстрілу пошкоджено приватні та багатоквартирні будинки, цивільні автомобілі. Також зруйновані ділянки мережі зовнішнього освітлення, частина трамвайних колій та контактної мережі. Ведуться відновлювальні роботи.

Також напередодні ворог бив і по інших населених пунктах області. Зокрема, росіяни вдарили з артилерії обстрілював акваторію Очаківської громади. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, раніше речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко розповів, які області найбільше страждають від обстрілів. Він заявив, що на північному кордоні росіяни вдаються до застосування диверсійно-розвідувальних груп. Також прикордонні регіони постійно обстрілюються окупантами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.03.2024 12:23