Фото: Telegram Сергія Лисака

Ракетний удар по багатоповерхівці у Дніпрі: влада повідомила про завершення рятувальної операції

Вночі 29 липня у Дніпрі завершили пошуково-рятувальні роботи у багатоповерхівці після вибуху російської ракети. Внаслідок російського удару постраждали дев'ять людей.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. Він зазначив, що серед поранених — двоє дітей. 

"Окрім атакованих адмінбудівлі та багатоповерхівки маємо ще пошкодження. Це чотири житлові будинки навколо. Одна висотка, інші — двоповерхові. Зачепило й три адміністративні споруди та сім автівок. Після третьої ночі надзвичайники завершили пошуково-рятувальні роботи", — йдеться в повідомленні.

Зараз на місці комунальники займаються ліквідацією наслідків російського обстрілу.

Нагадаємо, у п'ятницю, 28 липня, російські терористи завдали ударів по Дніпру. Ворожі ракети поцілили у будівлю Служби безпеки України та житловий будинок. В адмінбудівлі внаслідок влучання ракети спалахнула пожежа.

Спочатку повідомлялося, що внаслідок атаки постраждали троє людей. Проте згодом кількість постраждалих зросла до п'ять, а потім і до дев'яти. Росіяни завдали ударів по Дніпру двома балістичними ракетами "Іскандер". Мер Дніпра Борис Філатов зазначив, що будинок, у який влучили, був другим у черзі на продаж, тому мешканців там не було.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.07.2023 09:25