Фото: ДСНС

Ракетний удар по Дніпру: нові деталі атаки та фото наслідків

Внаслідок ракетного удару по Дніпру постраждали п'ятеро людей. Снаряд влучив в житловий будинок.

Про це повідомив очільник Міністерства внутрішніх справ України Ігор Клименко.

"Підтверджено 5 травмованих осіб внаслідок російського удару по багатоповерхівці в Дніпрі", — йдеться у повідомленні.

За інформацією МВС, постраждали четверо чоловіків віком від 18 до 53 років та 77-річна бабуся. Усім надана медична допомога без госпіталізації.

"Поквартирний обхід завершено. Всі злочини фіксуємо. Не пробачимо Росії жодного", — написав міністр.

Водночас керівник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак зазначив, що росіяни, ймовірно, завдали ударів по Дніпру двома балістичними ракетами "Іскандер". Він наголосив, що житловий комплекс, який постраждав від ракетного удару, ще не був введений в експлуатацію, тому постраждали в основному будівельники, а інша ракета прилетіла в приміщення СБУ, яке давно пустує. За його словами, можна зараз стверджувати, що загиблих внаслідок удару немає.

Також мер Дніпра Борис Філатов зазначив, що будинок, у який влучили, був другим у черзі на продаж, тому мешканців там не було. Зараз розбирають завали, прибирають територію і підраховують збитки.

Нагадаємо, у п'ятницю, 28 липня, російські терористи завдали ударів по Дніпру. Ворожі ракети поцілили у будівлю Служби безпеки України та житловий будинок. В адмінбудівлі внаслідок влучання ракети спалахнула пожежа. Вогонь охопив площу у 100 квадратних метрів.

Додамо, на початку червня росіяни вдарили по передмістю Дніпра, через що постраждали п'ятеро дітей, з них троє були у тяжкому стані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.07.2023 22:47