Фото: скриншот із відео

Ракетний удар по Куп'янську: Зеленський повідомив про загиблу й десятьох поранених

У вівторок, 25 квітня, російські загарбники обстріляли центр міста Куп'янськ, що на Харківщині. Наразі відомо вже по десять поранених людей та одну загиблу.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

Відомо, що окупанти поцілили по краєзнавчому музею. Наразі відомо про загиблу працівницю музею та десятьох поранених. Під завалами ще є люди.

Ліквідація наслідків обстрілу триває. Залучені всі необхідні служби. 

"Країна-терорист робить усе, щоб знищити нас повністю: нашу історію, нашу культуру, наших людей, абсолютно варварськими методами вбиваючи українців. Не маємо права про це забувати ні на секунду. Маємо й будемо відповідати!" — написав президент.

Відзначимо, в Офісі президента додали, що удар було здійсненно ракетами С-300. На місці працюють всі екстрені служби.

Нагадаємо, раніше українські військові повідомляли, що Росія, ймовірно, більше не зможе завдавати по Україні масованих ударів, оскільки ракетний потенціал майже вичерпано. Наразі окупанти зосередили свою увагу на точкових ударах.

Водночас керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов вважає, що Росія зараз може виробляти нові повітряні цілі. За оцінками розвідника, станом на початок повномасштабного вторгнення в Україні росіяни мали змогу виготовляти до 60 ракет Х-101 та "Калібрів".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.04.2023 10:20