Фото: ілюстративне. Джерело: ТСН

Ракетний удар по Одесі: влада повідомляє про постраждалих

У понеділок, 25 березня, війська країни-агресорки завдали ракетного удару по Одесі. Внаслідок обстрілу постраждали троє жінок.

Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"Станом на зараз — троє постраждалих жінок. На щастя — поранення не важкі", — наголосив посадовець.

Водночас, за його словами, через ворожу атаку у місті зафіксовані пошкодження цивільної інфраструктури. Всі відповідні служби працюють для усунення наслідків обстрілу.

"Щодо ситуації з енергопостачанням: у Одесі станом на 19:00 у більше ніж 300 тисяч абонентів відсутня електроенергія. Фахівці роблять все можливе та неможливе, аби повернути світло у домівки одеситів. Зберігаємо спокій, заряджаємо повербанки та віримо у ЗСУ", — додав Кіпер.

Нагадаємо, 24 березня в Одесі після масованих обстрілів запровадили графіки стабілізаційних відключень електроенергії. У ДТЕК закликали мешканців розумно споживати електроенергію у пікові години (вечірні), щоб зменшити навантаження на мережу.

Водночас ніч на 25 березня російські загарбники знову завдали серії ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури. Це відбулося переважно на Півдні України. Через ушкодження обладнання в Одесі й Одеській області енергетики змушені збільшити періоди обмеження споживання.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.03.2024 19:30