Фото: Національна поліція / ілюстративне

Ранковий обстріл Миколаївщини: в ОВА оприлюднили наслідки ударів

Російські загарбники регулярно обстрілюють Миколаїв та область. Увечері 8 грудня влучання сталось по відкритій території на околицях міста.

Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім. Він оприлюднив інформацію щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області станом на 07:30 ранку 9 грудня.

Обстріл Миколаєва

За даними Кіма, вночі, 8 грудня, близько 22:12 місто Миколаїв зазнало ракетного удару. Влучання відбулось по відкритій території на околицях міста — постраждалих немає.

Обстріл Миколаївського району

Вчора, 8 грудня, о 12:49 ворожі артилерійські обстріли фіксувалися по с. Солончаки Куцурубської громади. Постраждалих немає.

"Також вчора, 8 грудня, о 18:10 та сьогодні вранці, 9 грудня, о 06:43 ворог завдавав артилерійських обстрілів по місту Очаків Очаківської громади. За попередньою інформацією, без руйнувань та постраждалих", — додав Віталій Кім.

Ракетний обстріл України 8 грудня

Після 07:00 повітряна тривога охопила майже всі регіони України. Повітряні сили повідомили про пуск ворожих ракет. Близько восьмої ранку на околицях Києва працювали Сили протиповітряної оборони. Пізніше стало відомо, що усі ракети були знищені ще на підльоті до столиці. Про жертв та руйнування не повідомлялося.

На Київщині влучань в об'єкти критичної або житлової інфраструктури не було. Однак внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей в області були пошкодження приватних будинків у декількох громадах. 

Нагадаємо, також окупанти здійснили ракетний удар по Павлоградському району Дніпропетровської області. Відомо про одного загиблого та ще чотирьох постраждалих, є руйнування.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.12.2023 10:43