Фото: росЗМІ

Рашист Медведєв розповів, що могло б відкрити "шлях до миру" в Україні

Поразка України у війні з Росією могла б відкрити шлях до миру. Водночас, за словами заступника голови Ради безпеки Російської Федерації Дмитра Медведєва, "ні Вашингтон, ні Київ не зацікавлений у переговорах".

Таку заяву зробив Дмитро Медведєв у Telegram.

Він заявив, що "освічений світ вкотре здригнувся, дізнавшись про виділення десятків безглуздих мільярдів доларів для зомбі з країни 404", очевидно, маючи на увазі допомогу Сполучених Штатів Америки Україні.

Медведєв переконаний, що "камікадзе в палаючих західних танках цих грошей не побачать", але підтримка українського контрнаступу допоможе США підтримувати "міф великої економіки долара".

"Людям, які страждають в окопах розділеної країни, по-справжньому потрібна тільки капітуляція, яка, можливо, відкрила б шлях до миру. Але миру не хочуть ні у Вашингтоні, ні в Києві. Америка хоче безроздільної влади й заради неї не шкодує кривавого українського сала", — сказав Медведєв.

Чиновник також додав, що в контрнаступі гинуть тисячі людей, але це не допоможе "київському режиму".

Нагадаємо, за даними Генерального штабу ЗСУ, українська армія продовжує завдавати нищівних ударів по російських загарбниках. Станом на 11 серпня втрати окупантів становлять майже 253 тисячі осіб та десятки тисяч одиниць техніки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.08.2023 11:48