Пошкодження готелю в Миколаєві. Джерело: ДСНС

Рашисти атакували дронами Миколаїв зранку: пошкоджений готель (фото)

У неділю, 28 квітня, зранку Миколаїв зазнав атаки ворожими безпілотниками. В місті зафіксовані суттєві пошкодження цивільної інфраструктури, зокрема, будівлі готелю. Там працюють місцеві рятувальники.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України в Миколаївській області.

"Унаслідок ворожого удару БпЛА по місту пошкоджено будівлю готелю. Пожежу на площі 20 квадратних метрів оперативно ліквідовано", — розповіли надзвичайники.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій додали, що в іншому готелі поруч вибито вікна, також пошкоджено автомобілі.

"Крім того, пошкоджено об'єкт інфраструктури", — зазначили рятувальники.

У Миколаївській обласній військовій адміністрації уточнили, що внаслідок атаки пошкоджено об‘єкт теплогенерувальної інфраструктури.

Надзвичайники додали, що даних про постраждалих немає. Наслідки ворожого удару по Миколаєву уточнюються. До гасіння залучали 14 вогнеборців, три одиниці техніки ДСНС.

Раніше повідомлялося, що в ніч на 28 квітня російські окупанти знову влаштували повітряну атаку по території України. Приблизно о 04:45 в Миколаєві під час тривоги пролунали вибухи. Перед цим у командуванні Повітряних сил попереджали про рух "шахедів" до міста для удару.

Нагадаємо, що в ніч на неділю, 28 квітня, російські окупанти атакували Україну чотирма ударними безпілотниками типу Shahed-131/136, зенітною керованою ракетою С-300 та п’ятьма дронами невстановленого типу. Сили оборони знищили чотири "шахеди" й один БпЛА невстановленого типу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.04.2024 08:53