Фото ілюстративне зі соцмереж

Рашисти атакували два енергооб’єкти на Львівщині: влада розповіла про наслідки обстрілу

У середу, 8 травня, російські окупанти атакували два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Львівській області. Вони запустили по Львівщині 12 ракет, 8 із них збито.

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

"За попередньою інформацією, цієї ночі на Львівщину залетіли 12 ворожих ракет. Із них 8 воїни ПвК "Захід" та мобільні вогневі групи збили. Дякуємо нашим оборонцям неба!" — написав він у своїх соціальних мережах.

Раніше він повідомляв, що близько п’ятої години ранку окупанти влучили крилатими ракетами в обʼєкт генерації енергії у Червоноградському районі. Є два осередки загоряння. На місці працюють вогнеборці. Залучили спецтехніку. Загрози для людей, які живуть поблизу, немає.

Також через влучання російської ракети постраждав обʼєкт критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському районі.

"Під час повторної повітряної тривоги, яку оголосили у нашій області о 06:27, окупант атакував Львівщину "кинджалами". Критична та житлова інфраструктура не постраждали. Обійшлося без жертв і потерпілих. Усі системи життєзабезпечення Львівщини працюють у штатному режимі", — підсумував Козицький.

Нагадаємо, що в ніч на середу, 8 травня, Росія влаштувала масовану ракетно-дронову атаку на Україну. Протиповітряна оборона працювала одразу у кількох областях, зафіксовано влучання в об'єкти енергетики у шести регіонах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.05.2024 09:22