Фото ілюстративне. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Рашисти атакували об’єкт інфраструктури в Запорізькому районі

У суботу, 17 лютого поблизу Запоріжжя пролунав вибух. Це сталося під час повітряної тривоги, коли Повітряні сили Збройних сил України попередили про загрозу балістики.

Факт вибуху підтвердив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

За його словами, вибух пролунав поблизу села Наталівка. Очільник Запорізької області закликав мешканців регіону перебувати в укриттях.

"Попередньо — влучання в обʼєкт інфраструктури на околиці Запоріжжя. Інформація щодо постраждалих уточнюється", — написав Іван Федоров у своїх соціальних мережах.

Варто зазначити, що в Києві та північних, східних і центральних областях оголошували повітряна тривога. Повітряні сили Збройних сил України попереджали про загрозу ударів балістичним озброєнням.

Попереднього разу вибухи в Запоріжжі лунали 15-го лютого. Тоді "прильоти" по місту зафіксували на світанку. Голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров повідомляв про одного пораненого внаслідок ракетної атаки російських загарбників.

Нагадаємо, що в четвер, 15 лютого, зранку рашисти здійснили масовану ракетну атаку по Україні. Влада Запоріжжя та Львова заявила про влучання ракет у цих містах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.02.2024 12:54