Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Рашисти цієї ночі випустили по Україні понад 30 "шахедів": скільки "приземлили" сили ППО

У ніч на п'ятницю, 6 жовтня, російські окупаційні війська вкотре атакували Україну ударними БпЛА типу ShahedБуло зафіксовано пуски 33 "шахедів", які прямували кількома групами у напрямку південних, східних та центральних областей.

Про це інформує прес-служба Повітряних сил Збройних сил України.

До відбиття повітряної атаки залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні війська, підрозділи мобільних вогневих груп та радіоелектронної боротьби

"Силами та засобами Повітряних сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищено 25 Shahed-131/136, зокрема у межах Одеської, Миколаївської, Харківської, Дніпропетровської,  Черкаської та Житомирської областей", — зазначили військові. 

Наслідки нічного обстрілу

Сили оборони Півдня повідомляли, що ворог цієї ночі вкотре використовував тактику складних маневрів: баражуючі снаряди кілька разів змінювали курс та йшли вздовж лінії державного кордону.

"Під ударом опинилися прикордонна і припортова інфраструктура Подунав'я: пошкоджено зерносховище, зайнялись кілька вантажних автівок, пожежу оперативно ліквідовано. Люди не постраждали", — розповіли в Силах оборони Півдня.

Нагадаємо, вночі на Черкащині лунали вибухи. Повідомлялося про роботу протиповітряної оборони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.10.2023 08:08